lead your mind

online individueel coachingstraject 'to Lead YOUR Life'

Dit traject is voor jou als...

 • je een sluimerende onrust ervaart in je leven, alsof je continu "aan" staat en
 • je meer rust wil ervaren
 • je het gevoel hebt dat je geleefd wordt door de waan van de dag en
 • je zelf weer aan het stuur wil gaan zitten,
 • je wil ontdekken waarom je niet altijd doet wat je eigenlijk zou willen en
 • je meer focus wil ontwikkelen in je leven
 • je het gevoel hebt dat je niet het leven leidt dat je eigenlijk zou willen en
 • je de leider wil worden van je eigen leven

hoe?

Het traject gebeurt online en is opgebouwd uit 5 modules.

 Je krijgt toegang tot een online leerplatform waarin je enerzijds kennis aangereikt krijgt en anderzijds opdrachten doet(weten & doen). Deze modules doorloop je zelfstandig aan de hand van werkboekjes en audio’s + video’s in de online leeromgeving. 

Na elke module heb je een 1:1 coachingsessie hierover. In het totaal hebben we vijf 1:1 sessies verspreid over 5 maanden

De 1:1 sessies gebeuren via videocall (platform van jouw voorkeur) en duren 90min.

In de call gaan we dieper in op de opdrachten van de module. Ik stem af op jouw proces en coach je naar een optimaal resultaat. Ik stel verdiepende vragen en faciliteer je in jouw proces. Dat doe ik in volle aanwezigheid, om jou de meest zuivere spiegel voor te houden. Met bakken Liefde en af en toe een liefdevolle schop onder je kont.

Tussen de sessies door ben ik bereikbaar via Whatsapp en mail. Ik werk met een max. aantal deelnemers per 5 maanden zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven ook tussen de sessies door. Jij hebt besloten voor je Zelf te kiezen, dat verdient mijn volledige aandacht! De ervaring leert dat deze communicatie tussendoor het grote verschil maakt in jouw vooruitgang. Maak hier dan ook gebruik van!

modules
privé sessies van 1,5u
maanden

de inhoud

Module 1: Herkennen van je stress respons

Alle verandering start met Bewustzijn. We zoomen in op welke patronen jouw stressrespons doen aanschieten. Hoe ziet jouw volger eruit, hoe denkt die, hoe gedraagt die zich....? Vervolgens oefen je op hem herkennen in elk Nu moment. Een fitte prefrontale cortex trainen is dus de focus van deze module.

Module 2: Sleutel tot je leider mindset

In deze module leer je o.a. over de connectie tussen je brein en je hart. Je gaat aan de slag met deze wetenschap en leert dé sleutel om snel in de leider mindset te komen. Kortom, je leert de Lead Your Mind techniek om je stressrespons af te zetten. Deze techniek combineert verschillende wetenschappelijke inzichten en werkt op je ONDERbewustzijn. Dit zal uit je comfort zone zijn. Ik ben er om je hierin te begeleiden.

Module 3: De diepere lagen

Module 4: Focus

wat dit traject uniek maakt

Ik doe GEEN gesprekstherapie. Je komt dus niet bij mij om over je patronen te praten. We werken aan bewustwording van je ONDERbewuste patronen om ze vervolgens ook daar aan te pakken!

Jouw gedrag komt voort uit jouw ONDERbewustzijn. Door er met je bewuste brein over te praten verandert er niets.

Denk: bezoek aan psycholoog > aha! inzicht > opgelucht naar huis > er verandert niets > dan maar terug naar psycholoog… #repeat 
M.a.w. door je BEWUST te worden van iets, verandert er nog altijd niets op ONDERbewust niveau. 

Leren werken met je ONDERbewustzijn is een sleutel die je hebt voor de rest van je leven. 

Jij en ik, samen op pad. 5 maanden lang.

het resultaat

 • je ervaart meer rust en flow
 • je weet hoe je uit de stress kan komen
 • je wordt een authentieke leider (van jezelf en/of anderen)
 • je bent meer in contact met je Zelf
 • je ervaart meer Zelfliefde
 • je ervaart meer liefde en compassie voor je medemens
 • je hebt meer (zelf)vertrouwen en staat veerkrachtiger in het leven
 • je bouwt aan het leven dat je écht wilt
 • je bent je eigen leider, behoudt een helikopterview doorheen de waan van de dag

Wetenschappelijk onderbouwd

Het is geen doorsnee traject omdat alles onderbouwd is door de wetenschap. Door de waarom te begrijpen, krijgen de opdrachten nog meer impact. Ik vertrek vanuit de neurowetenschappen en de neuropsychologie. Het traject is echter holistisch. Lichaam en mind zijn één. De herinnering aan dit Weten faciliteer ik in de tweede module.

Komen aan bod (in menselijke taal): biologie, biochemie, epigenetica, klassieke psychologie, kwantumfysica, NLP en energetische werkvormen.

De sleutel voor duurzame verandering

Je leert in het traject de krachtigste sleutel voor duurzame gedragsverandering die je handvat wordt voor het leven.
De Lead Your Mind techniek is praktisch toepasbaar altijd en overal waar je bent. Het duurt slecht enkele minuten en door consequente toepassing herprogrammeer je je ONDERbewustzijn, dat jouw gedrag, gedachten en gevoelens aanstuurt.

Praktisch en Persoonlijk

Er is een groot verschil tussen iets intellectueel begrijpen en het ook effectief toepassen in je leven. Nieuwe gewoontes kweken vraagt veel herhaling van de gewenste gewoonte. Je gaat dus weinig analyseren en vooral veel DOEN. Tijdens onze sessies stem ik af op Jouw proces. Ik voel samen met jou wat op dat moment bij jou past.

Blended Learning

De modules zijn zo opgebouwd dat je de kennis ook effectief integreert in je leven aan de hand van verschillende didactische tools. De wetenschap leert ons dat je de beste resultaten krijgt als een mix van technieken gebruikt om iets te leren. Naast de 1:1 sessies, maak je gebruik van een online leertool met video's, opdrachten en audio's.

waarom een persoonlijk online traject?

Hoewel een losse coachingsessie ook zijn nut kan hebben, geeft een online leertraject meer resultaat. 

 • Om te veranderen moet je nieuwe neurale paden aanmaken en vervolgens deze versterken door te oefenen. Door de duurtijd van dit traject wordt geborgd dat je lang genoeg oefent om er een automatisme van te maken in je brein.
 • Je brein houdt van structuur. Door de zorgvuldig opgebouwde modules  zal je brein de zaken sneller oppikken en jij sneller resultaten zien.
 • Je moet de opdrachten doen ter voorbereiding van de 1:1 sessies, ik volg je persoonlijk op. Je accountability is hierdoor geborgd. 😉 
 • ik kies heel bewust voor een persoonlijk traject, het is dus géén groepstraject. Jij en ik samen op pad. Er is ruimte om volledig in te tunen op Jouw proces. Jouw vragen, jouw struggles en bijgevolg coaching op maat. 
 • Je neemt een groter commitment waardoor je gemotiveerd bent om er echt voor te gaan… En ik sta natuurlijk aan de zijlijn te supporteren!

what they said

Het traject was een hele ontdekkingstocht van mezelf die ik veel vroeger had moeten kunnen doen... Ik wens het iedereen toe, niet twijfelen. Je zal jezelf dankbaar zijn. Voor mij was het het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit gedaan heb.
- Toon
Het traject was enorm confronterend en daardoor verrijkend. Ik heb al heel wat opleidingen en coaching gevolgd, maar dit ging veel en veel dieper. Ik raad het iedereen aan. Stel je er wel voor open, anders lukt het niet.
- anoniem
De combinatie van de wetenschappelijke inzichten met de opdrachten is echt uniek. Als ingenieur hecht ik veel belang aan de wetenschap achter de dingen, de theorie kon me dus heel sterk boeien. Door deze vervolgens toe te passen met de begeleiding van Margot stond ik voor zaken open waar ik mij anders nooit voor had opengesteld. Het was echt een eye-opener op vele vlakken. Mijn oprechte dank hiervoor.
- Michiel
Voor mij is er een leven voor Lead your mind en een leven na. Ik kan Margot niet genoeg bedanken. Ik heb het gevoel dat ik nu pas LEEF! Ik had mezelf zo hard in de steek gelaten, zonder dat ik het doorhad. Ik was zo streng voor mezelf en wist niet eens dat er iets anders bestond. Ik heb in heel mijn leven me nog nooit zo goed gevoeld, content met wie ik nu ben en kijk vol vertrouwen naar de toekomst. Ik heb mijn wortels diep verankerd en kleine Guido aan het roer gezet in mijn controlekamer. Ik leef niet meer enkel met mijn mind, maar de slagbomen naar mijn hart en buik staan open. Dit traject was voor mij de meest waardevolle ervaring uit mijn leven. En dat meen ik.
- Guido
Ik heb als leidinggevende al heel wat coaches ontmoet. De manier waarop Margot een sessie begeleidt is echter uniek. In de eerste persoonlijke sessie doorprikte ze meteen enkele zaken en raakte ze een essentie aan waar ik tot dan toe altijd blind voor was geweest. Het is alsof ze met een zeer heldere bril naar jou kijkt en een zuivere spiegel weet voor te houden. Daardoor heb ik mezelf op een diepte leren kennen die ik nooit eerder van mezelf had gezien. Het traject was voor mij een echte ervaring en ik zal nog regelmatig een sessie bij Margot boeken als ik een no nonsense spiegel nodig heb. Hartelijk bedankt.
- Kurt
Wat ik heel fijn vond aan het traject is dat ik nooit het gevoel heb gehad dat ik iets moest. Wat ik intussen ook weet dat dat klopt. Ik moet just niks! De persoonlijke sessies met Margot waren echt momentjes om naar uit te kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik helemaal OK ben, waardoor ik ook zelf meer en meer dat gevoel kon vasthouden. Dat vond ik heel fijn!
- Lies

praktisch

Wat krijg je?

 • online leeromgeving met audio's en video's
 • 4 modules met theorie + opdrachtenboekje
 • slotmodule voor integratie van het gehele traject
 • BONUS module ter verdieping die je op jouw timing kan doorlopen
 • 5 persoonlijke coachingsessies van 90min
 • 5 maanden direct beschikbaar voor jou via Whatsapp en mail voor al jouw vragen
 • persoonlijke ondersteuning tussendoor via audio's en video's o.b.v. jouw vragen
 • bonuspagina met een schat aan extra informatie
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving

Wanneer kan je starten?

Stuur een mailtje naar margot@leadyourmind.net om te bekijken wanneer je kan opstarten.

Hoeveel tijd heb je nodig?

Hoeveel tijd je nodig hebt om de modules te doorlopen is voor iedereen anders. De ervaring leert dat het fijn is om een halve dag per module in te plannen. Je start best tijdig zodat je de opdrachten voldoende kan toepassen, zodat we in de 1:1 sessie kunnen verdiepen aan de hand van jouw ervaringen.

Sluit menu