Klanten

total
BASF-logo-grey
as adventure
shell

What they said...

Neuroleiderschapstraject & safety

Wat jij hier bij ons doet, is revolutionair. Zo is het gewoon.
Guido Kuypers - General Manager
Norbord
Lead Your Mind, eigenlijk een eer om als eerste klant te fungeren. Na die geweldige workshops die ik jou zag begeleiden binnen EEPC, een onderdeel van CEFIC, leek het mij vanuit jouw ondernemerszin een logische stap om "Lead Your Mind" op te richten. Je wist ons in jouw workshop mee te nemen op verkenning in ons brein. Alle medewerkers waren erg enthousiast, ook gecharmeerd door jouw enthousiasme gedurende de workshop. De inhoud blijft je beklijven en iedereen nam een wekpuntje mee, voor mij "schrijf de dingen van je af", zodat je beter kan slapen! En de workshop droeg bij tot een betere werking binnen mijn team, en maakte mezelf en mijn medewerkers een beetje sterker op het gebied van leidinggeven en training. "To lead your mind, you have to learn and understand it first".
Jos Vankevelaer - Vice President
BASF ANTWERPEN NV
Margot heeft ons management team tijdens een zeer boeiende inspiratiesessie inzichten aangereikt rond hoe ons brein werkt. We hebben bijvoorbeeld geleerd hoe je vanuit het ‘breinperspectief’ gewoonteveranderingen kan ondersteunen. We hebben uitgebreid “stil”-gestaan bij ons zelf-bewustzijn en onze groep kwam door een aantal eenvoudige oefeningen tot nogal wat ‘aha-Erlebnisse’. Als je een inspirerend en gedreven spreker wil die je tot inzicht kan brengen over het brein in al zijn facetten, dan ben je bij Margot aan het juiste adres !
Wim Coeckelbergh - Site development manager
BASF Antwerpen
I spent two hours with Margot in her workshop titled “why neuroleadership is the missing link towards safety excellence”. The title did not tell me much. I had to scratch my head on the term “neuroleadership”. Two hours later - after having my prefrontal cortex titillated by Margot’s entertaining and enthusiastic approach to teaching, neural fireworks, several shots of endorphins, and a cocktail of serotonin and dopamine - I knew more about it and my synapses were literally joining hands to applause the teacher. It was breathtaking to hear that the combination of using the brain to modify our own perspective first, combined with leadership IS neuroleadership. That we prefer brain highways and automatisms over the small tortuous roads less travelled but that using those small tortuous roads on a regular basis makes them easier to access and to use over time. That it is time to take back our brains and set our own minds to the “internal leader mindset” first before wanting to see behavioral changes in our company. This course taught by Margot is highly recommended to all, not only to improve safety performance but also to simply reflect on improving relationships in your organization, as it allows shifting the paradigm to one self rather than to others.
Nicolas Genty - Principal technologist
Shell amsterdam
Workshop Neuroleiderschap & Safety:
Een hele nieuwe ervaring, een verademing... nog nooit zo stilgestaan bij mezelf als die dag. Ik heb ondertussen een app gedownload om correct en ontspannend te leren ademen (voordat ik slapen ga); die kleine belofte aan mezelf lukt. Gisteren en vandaag ben ik op een heel andere manier naar het werk gereden, weliswaar heel voorzichtig maar met toch oog voor de kleur van de bomen op weg naar Norbord. Ik heb mijn leidinggevende bedankt voor deze unieke en leerrijke namiddag. En ik wil ook jou bedanken.
Carine Helsen - HR manager
Norbord
I already attended three times a seminar given by Margot. She is professional, passionate, positive and brings it in her own attractive way. Very interesting and well done! Keep it up Margot
Jean Godts - Senior Delegate
Total
Inspiratiesessie (online)
"Goed gebracht, heel inspirerend met concrete voorbeelden en vooral concrete tools om meteen aan de slag te gaan. Deze sessie had een directe impact op mijn omgaan met druk (op de werkvloer, maar ook thuis, sociale omgeving, als moeder, ....)"

"Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! Je wist me geboeid te houden tijdens de volledig opleiding."

"Ik vond de workshop heel interessant. Margot kan zeer geboeid vertellen en er waren ook veel bruikbare en haalbare tips om ineens te kunnen toepassen in het dagelijkse leven."

"Leuk gebracht, interessante informatie (ook wetenschappelijke benadering) en verschillende 'tools' aangereikt over hoe je met stress om kan. Mooie balans tussen theorie en praktijk. Leuke quiz ook op het einde en vragen tussen de info door."

"Zeer goed gebracht, Margot is een heel goede lesgever, je hangt aan haar lippen."

"Heel leerrijke en leuke ervaring! Het laat je echt stilstaan bij je eigen gedrag."

"Zeer gemotiveerde spreker. Ze kon publiek ook echt boeien en meenemen in haar verhaal. Zeer veel concrete voorbeelden voor thuis van allerlei aard."
Feedback op inspiratiesessie "hoe goed manage jij je brein al?"
As Adventure

ervaringen persoonlijk LYM traject

Het traject was een hele ontdekkingstocht van mezelf die ik veel vroeger had moeten kunnen doen... Ik wens het iedereen toe, niet twijfelen. Je zal jezelf dankbaar zijn. Voor mij was het het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit gedaan heb.
- Toon
Het traject was enorm confronterend en daardoor verrijkend. Ik heb al heel wat opleidingen en coaching gevolgd, maar dit ging veel en veel dieper. Ik raad het iedereen aan. Stel je er wel voor open, anders lukt het niet.
- anoniem
De combinatie van de wetenschappelijke inzichten met de opdrachten is echt uniek. Als ingenieur hecht ik veel belang aan de wetenschap achter de dingen, de theorie kon me dus heel sterk boeien. Door deze vervolgens toe te passen met de begeleiding van Margot stond ik voor zaken open waar ik mij anders nooit voor had opengesteld. Het was echt een eye-opener op vele vlakken. Mijn oprechte dank hiervoor.
- Michiel
Voor mij is er een leven voor Lead your mind en een leven na. Ik kan Margot niet genoeg bedanken. Ik heb het gevoel dat ik nu pas LEEF! Ik had mezelf zo hard in de steek gelaten, zonder dat ik het doorhad. Ik was zo streng voor mezelf en wist niet eens dat er iets anders bestond. Ik heb in heel mijn leven me nog nooit zo goed gevoeld, content met wie ik nu ben en kijk vol vertrouwen naar de toekomst. Ik heb mijn wortels diep verankerd en kleine Guido aan het roer gezet in mijn controlekamer. Ik leef niet meer enkel met mijn mind, maar de slagbomen naar mijn hart en buik staan open. Dit traject was voor mij de meest waardevolle ervaring uit mijn leven. En dat meen ik.
- Guido
Ik heb als leidinggevende al heel wat coaches ontmoet. De manier waarop Margot een sessie begeleidt is echter uniek. In de eerste persoonlijke sessie doorprikte ze meteen enkele zaken en raakte ze een essentie aan waar ik tot dan toe altijd blind voor was geweest. Het is alsof ze met een zeer heldere bril naar jou kijkt en een zuivere spiegel weet voor te houden. Daardoor heb ik mezelf op een diepte leren kennen die ik nooit eerder van mezelf had gezien. Het traject was voor mij een echte ervaring en ik zal nog regelmatig een sessie bij Margot boeken als ik een no nonsense spiegel nodig heb. Hartelijk bedankt.
- Kurt
Wat ik heel fijn vond aan het traject is dat ik nooit het gevoel heb gehad dat ik iets moest. Wat ik intussen ook weet dat dat klopt. Ik moet just niks! De persoonlijke sessies met Margot waren echt momentjes om naar uit te kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik helemaal OK ben, waardoor ik ook zelf meer en meer dat gevoel kon vasthouden. Dat vond ik heel fijn!
- Lies
Sluit menu